Het Bedrijf

Molas is een energiek allround las- en constructiebedrijf gespecialiseerd in constructies, onderdelen en machines voor bulkhandling, zoals bulkgoed, massagoed en stortgoed. Wij maken al onze onderdelen speciaal op maat voor elke klant, zodat we naadloos kunnen aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. Zo hebben we ruime ervaring gekregen in het ontwikkelen en produceren van unieke onderdelen en one-offs. Daarnaast is Molas ook de perfecte partner voor montage, revisie, onderhoud en reparatie. Ons enthousiaste team is pas tevreden als onze klanten dat zijn.

Kwaliteit, snelle levering en een scherpe prijs

Natuurlijk staat kwaliteit voorop. Ons uitgebreide machinepark en goed opgeleide personeel zorgen ervoor dat we bijna alles zelf in huis kunnen maken. Daardoor kunnen wij veel flexibeler en efficiënter werken dan veel van onze 12274210 1713269288892099 3280276024825553808 nconcurrenten. Voor uw bedrijf betekent het dat u precies krijgt wat u nodig heeft en dat verrassend snel geleverd wordt voor een zeer scherpe prijs. Wij hebben dan ook niet alleen zeer tevreden klanten in Nederland, maar ook internationale bedrijven maken graag gebruik van onze producten en diensten.

Specialiteiten van Molas

Onze belangrijkste specialiteit is ontwikkeling en productie van schroeftransporteurs, sluizen, beladingsbalgen, zakkenstortkabinetten, airslides en alles wat komt kijken bij bulkhandling. We blijven echter een allround las- en constructiebedrijf dat constant blijft innoveren en nieuwe technieken uitvindt of het nou gaat om roestvrij staal, aluminium of ander slijtvast staal. Zo realiseerden we een complete machinelijn voor een internationaal olieverwerkend bedrijf en reviseerden we het gehele binnenwerk van een maisdroger. Daarnaast kunnen wij zelfs een gekwalificeerde ploeg leveren voor uw bedrijf. Of het nou gaat om ontwikkeling, productie, montage, onderhoud of reparatie: ons doel is om uw productieproces te optimaliseren, zodat u maximaal rendement behaalt.

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer is: 075 – 615 19 07 en ons faxnummer: 075 615 10 07. U kunt ook een e-mail sturen door het rechter formulier in te vullen.